A MAGYAR HADTEST

Aki mer az veszíthet, Aki nem azmár veszített...

MENÜ

Helosztok! it a spring fight!Nevetés

Itt a tavasz! Ilyenkor mindenkiben rengeteg az energia, ugye? Hát akkor készüljetek fel egy pár igazán izgalmas napra, mert indul a Spring Fight! A március 31-től április 5-ig tartó eseménysorozat alatt végre kitombolhatjátok magatokat!

Hajtóvadászat

Itt a vadászati szezon! Március 31-től április 5-ig vadásszatok le mindent, ami csak az űrhajótok elé kerül az űrben! Fegyverkezzetek fel és szerezzetek dicsőséget a megbízótok számára! Szerdától hétfőig 3 új rang kerül a játékba - minden megbízónál lesz egy.

A cél: szerezzétek meg a rangot! Az a cég nyer, amelynek a pilótái hétfőn 22 óráig képesek megszerezni mind a három rangot!

Keressétek ezeket a rangokat:

Springfighter MMO
Springfighter EIC
Springfighter VRU

A Spring Fights azonban csak az egész eseménysorozat egy része. Ezenkívül még izgalmas „Capture the Beacon” és Spaceball versenyek Várnak rátok!

Jó szórakozást kíván:

Lordsárkány

 

 

 

 

Üdv, Űrpilóták.

Az utóbbi két hétben tapasztalható problémák miatt szeretnénk titeket kárpótolni egy event sorozattal. Pénteken este 20 órától vasárnap este 22 óráig fog tartani. Ez alatt az idő alatt minden tevékenységetekre +15% TP-t és becsületet fogtok kapni.

A hétvégén részt vehettek Team Deathmatch-ben és inváziós kapuban is:
-Péntek, 20:00-2:00 - Team Deathmatch
-Szombat 14:00-20:00 - Team Deathmatch
-Vasárnap 16:00-22:00 - Inváziós kapu

Reméljük, hogy ez a nem várt eventsorozat elnyeri a tetszéseteket.

Szavazás

Kinek tetszik a szövetségi oldal?
Nekem, nagyon!
Egyáltalán nem tetszik!
Asztali nézet